Giriş Kayıt
Robert Yuan

Robert Yuan


Animasyon, Oyuncu, Yapım Tasarımcısı

Robert Yuan, animasyon, oyuncu, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Robert Qiu | Robert Qiu Yuan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yapım Tasarımcısı 5.0 254

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.6 292
1996 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
1991 Animasyon Animasyon 7.5 18,475
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,877) Shameless (3,539) Castle Rock (2,697) Bodyguard (2,474) The First (1,781) La Casa de Papel (1,307) The 100 (1,180) A Discovery of Witches (1,044) Take Two (962) The Big Bang Theory (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018