Giriş Kayıt
Lee Thompson Young

Lee Thompson Young (29)


Oyuncu

Lee Thompson Young, 01 Şubat 1984 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Redemption: The Stan Tookie Williams Story (2004), The Famous Jett Jackson (2001), Rizzoli & Isles (2010), Johnny Tsunami (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Lee Thompson Young, 19 Ağustos 2013 tarihinde (29 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1984
Ölüm Tarihi: 19 Ağustos 2013
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.72 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 6.9 326
2010 Suç Oyuncu
7.6 26,871
2010 26 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 92
2010 Suç Oyuncu 7.0 24,683
2009 Dram Oyuncu
7.6 56,866

Tepenin Gözleri 2
2007 23 Korku Oyuncu 5.1 55,777

Sözcüklerin Gücü
2006 22 Dram Oyuncu 7.4 16,869

Zafer Gecesi
2004 20 Aksiyon Oyuncu 7.3 52,943
2004 20 Dram Oyuncu 6.5 2,883
2001 Komedi Oyuncu 8.4 219,083
2001 Macera Oyuncu 7.5 106,433
2001 Dram Oyuncu 7.4 4,180
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,450
1999 15 Dram Oyuncu 6.4 4,017
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018