Giriş Kayıt
Jonathon Young

Jonathon Young


Oyuncu

Jonathon Young, oyuncu.

A Bear Named Winnie (2004), (2001) Kontrol Dışı (2001), (2008) Sanctuary (2008), (2005) Sis (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.3 396
2015 Komedi Oyuncu 7.6 3,420
2014 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,045

Uzay İhlali
2009 Komedi Oyuncu 5.7 3,464
2008 Suç Oyuncu 7.4 17,594
2008 Komedi Oyuncu 4.6 456

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 2,640

Sis
2005 Korku Oyuncu 3.6 32,798

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Oyuncu 6.5 50,177
2004 Dram Oyuncu 7.0 830

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 56,445

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Oyuncu 5.6 15,729

Kontrol Dışı
2001 Dram Oyuncu 6.1 27,291

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Oyuncu 5.4 13,070

Çılgın Kovalamaca
2000 Komedi Oyuncu 6.1 3,750
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,363

Ateş Fırtınası
1998 Gerilim Oyuncu 4.7 3,482
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,219
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019