Giriş Kayıt
Dey Young

Dey Young (63)


Oyuncu

Anna Dey Young, 28 Temmuz 1955 Bloomfield Hills, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

1982 yılının Temmuz ayında David Ladd ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Rock 'n' Roll High School (1979), True Heart (1997), Strange Behavior (1981), Kaçış Yok (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Dey Young
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Bloomfield Hills, Michigan, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 63 Oyuncu 4.3 882
2011 56 Dram Oyuncu 3.5 207

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 53 Komedi Oyuncu 5.7 25,306

Kralı Korumak
2007 52 Dram Oyuncu 4.8 310

My Friend Flicka
2006 51 Macera Oyuncu 6.2 6,892

Gece Uçuşu
2005 50 Gizem Oyuncu 6.5 104,264
2003 48 Komedi Oyuncu 4.8 5,702

Koruyucu
2001 46 Aksiyon Oyuncu 3.9 444
2000 45 Biyografi Oyuncu 5.8 219
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,672
1999 44 Dram Oyuncu 6.2 706
1999 44 Aksiyon Oyuncu 4.2 8,285
1998 43 Dram Oyuncu 6.7 2,723
1997 42 Macera Oyuncu 5.2 843
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,862
1997 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,153

Kritik Karar
1996 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,096
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,868
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,485

Kaçış Yok
1992 37 Gerilim Oyuncu 5.6 554

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,864
1991 36 Komedi Oyuncu 6.7 26,059

Özel Bir Kadın
1990 35 Komedi Oyuncu 7.0 255,168

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 33 Korku Oyuncu 6.5 19,982

Koşan Adam
1987 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 128,600

Uzay Topları
1987 32 Macera Oyuncu 7.1 156,532

Çılgınlar Hapishanesi
1985 30 Komedi Oyuncu 4.9 214

İstila
1983 28 Korku Oyuncu 5.5 2,320
1981 26 Korku Oyuncu 5.7 1,269
1979 24 Komedi Oyuncu 6.8 7,884

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,134
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019