Giriş Kayıt
Yasuhiro Yoshioka

Yasuhiro Yoshioka


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Yasuhiro Yoshioka, görüntü yönetmeni, kameraman.

Kôshikei (1968), Shônen (1969), Muri shinjû: Nihon no natsu (1967), Shinjuku dorobô nikki (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 44
1972 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 128
1969 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 1,218
1969 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 542
1968 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.6 493
1968 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 1,858
1967 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 584
1967 Kameraman 6.7 593

Bir Başkasının Yüzü
1966 Dram Kameraman 8.0 6,151

Violence at Noon
1966 Dram Kameraman 7.1 784

Hayalet Öyküsü
1964 Fantastik Kameraman 8.0 12,913

Kumların Kadını
1964 Dram Kameraman 8.5 14,940
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019