Giriş Kayıt
Koji Yoshikawa

Koji Yoshikawa


Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Koji Yoshikawa, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Kouji Yoshikawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yönetmen 6.6 131
2012 Animasyon Yönetmen 8.1 999
2012 Animasyon Yönetmen 7.6 900
2007 Animasyon Yönetmen 6.3 102

Gümüş Saçlı Agito
2006 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.3 4,718
2003 Animasyon Yönetmen 6.7 408
2003 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.0 891
2002 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.0 3,760
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 21,625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022