Giriş Kayıt
Choji Yoshikawa

Choji Yoshikawa


Yapımcı, Animasyon

Choji Yoshikawa, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Chozi Yoshikawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 6.5 2,677
2016 Animasyon Animasyon 6.2 519

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 Animasyon Yapımcı 5.7 839
2011 Animasyon Yapımcı 6.0 601
2010 Animasyon Yapımcı 6.1 101

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Yapımcı 6.2 1,142
2009 Animasyon Yapımcı 6.5 1,402
2008 Animasyon Yapımcı 6.3 1,392
2007 Animasyon Yapımcı 6.5 2,149
2007 Animasyon Yapımcı 6.5 1,594
2006 Animasyon Yapımcı 6.1 1,623
2006 Animasyon Yapımcı    
2006 Animasyon Yapımcı 5.9 228
2005 Animasyon Yapımcı 7.0 3,104
2004 Animasyon Yapımcı 6.1 2,516
2003 Animasyon Yapımcı 5.9 2,876

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 Animasyon Yapımcı 6.2 4,348
2001 Animasyon Yapımcı    
2000 Animasyon Yapımcı 6.5 2,664
2000 Animasyon Yapımcı 5.7 10,955
2000 Yapımcı 5.9 195

Pokemon 3
2000 Animasyon Yapımcı    

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 Animasyon Yapımcı    
1999 Animasyon Yapımcı 6.0 17,808

Pokemon: İlk Film
1998 Animasyon Yapımcı 6.0 34,087
1998 Animasyon Yapımcı
Animasyon
7.5 26,861
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018