Giriş Kayıt
Choji Yoshikawa

Choji Yoshikawa


Yapımcı, Animasyon

Choji Yoshikawa, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Chozi Yoshikawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 6.5 2,523
2016 Animasyon Animasyon 6.2 209

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 Animasyon Yapımcı 5.6 569
2011 Animasyon Yapımcı 5.9 377
2010 Animasyon Yapımcı 6.1 101

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Yapımcı 6.2 790
2009 Animasyon Yapımcı 6.4 927
2008 Animasyon Yapımcı 6.3 920
2007 Animasyon Yapımcı    
2007 Animasyon Yapımcı 6.5 1,594
2006 Animasyon Yapımcı 6.1 1,191
2006 Animasyon Yapımcı    
2006 Animasyon Yapımcı    
2005 Animasyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı    
2003 Animasyon Yapımcı    

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 Animasyon Yapımcı    
2001 Animasyon Yapımcı    
2000 Animasyon Yapımcı    
2000 Animasyon Yapımcı 5.6 9,309
2000 Yapımcı 5.8 134

Pokemon 3
2000 Animasyon Yapımcı    

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 Animasyon Yapımcı    
1999 Animasyon Yapımcı 5.9 15,627

Pokemon: İlk Film
1998 Animasyon Yapımcı 6.0 33,776
1998 Animasyon Yapımcı
Animasyon
7.5 26,861
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018