Giriş Kayıt
Choji Yoshikawa

Choji Yoshikawa


Yapımcı, Animasyon

Choji Yoshikawa, yapımcı, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Chozi Yoshikawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 6.4 3,284
2016 Animasyon Animasyon 6.2 570

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 Animasyon Yapımcı 5.7 873
2011 Animasyon Yapımcı 6.0 629
2010 Animasyon Yapımcı 6.1 101

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Yapımcı 6.2 1,193
2009 Animasyon Yapımcı 6.5 1,464
2008 Animasyon Yapımcı 6.3 1,447
2007 Animasyon Yapımcı 6.5 2,239
2007 Animasyon Yapımcı 6.5 1,594
2006 Animasyon Yapımcı 6.1 1,668
2006 Animasyon Yapımcı    
2006 Animasyon Yapımcı 6.6 278
2005 Animasyon Yapımcı 7.0 3,183
2004 Animasyon Yapımcı 6.1 2,612
2003 Animasyon Yapımcı 5.9 2,965

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 Animasyon Yapımcı 6.2 4,473
2001 Animasyon Yapımcı    
2000 Animasyon Yapımcı 6.5 2,737
2000 Animasyon Yapımcı 5.7 11,172
2000 Yapımcı 5.9 197

Pokemon 3
2000 Animasyon Yapımcı    

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 Animasyon Yapımcı    
1999 Animasyon Yapımcı 6.0 18,118

Pokemon: İlk Film
1998 Animasyon Yapımcı 6.1 34,600
1998 Animasyon Yapımcı
Animasyon
7.5 26,861
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019