Giriş Kayıt
Akihito Yoshiie

Akihito Yoshiie (45)


Oyuncu

Akihito Yoshiie, 01 Ocak 1973 Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yoshiie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gizem Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.8 21
2010 Dram Oyuncu 7.6 16

Garip Sirk
2005 32 Dram Oyuncu 7.1 3,703
2000 27 Dram Oyuncu 6.1 88
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,726) Shameless (3,705) Bodyguard (2,321) Castle Rock (1,984) The First (1,575) Fear the Walking Dead (1,357) La Casa de Papel (1,091) The 100 (1,066) Friends (768) Suits (759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018