Giriş Kayıt
John Yorke

John Yorke


Yapımcı, Senarist, Editör

John Yorke, yapımcı, senarist, editör.

The 39 Steps (2008), Our Girl (2013), Moonfleet (2013), (2006) Life on Mars (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 6.1 615
2015 Dram Yapımcı 8.1 11,941
2015 Suç Yapımcı
Senarist
7.6 952
2014 Suç Yapımcı 8.2 27,628
2013 Dram Yapımcı 5.4 565
2013 Komedi Yapımcı 7.5 1,399
2013 Dram Yapımcı 7.5 1,716
2013 Dram Yapımcı 7.8 12,413
2010 Dram Yapımcı 6.9 60

Kalıpları Kırmak
2009 Dram Yapımcı 7.0 215
2009 Dram Yapımcı 7.0 3,412
2008 Suç Yapımcı 6.3 2,273

Ihtiras
2008 Dram Yapımcı 6.2 205
2007 Suç Yapımcı 8.0 7,573
2007 Suç Yapımcı 8.1 7,482

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Yapımcı 7.4 16,828
2006 Suç Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
8.4 31,001
2006 Dram Yapımcı 7.2 3,383
2004 Dram Yapımcı 8.4 1,270
2004 Dram Yapımcı 7.3 1,680
2004 Komedi Editorial Department 8.0 17,193
2003 Biyografi Yapımcı 7.0 1,447
2003 Suç Yapımcı 6.8 180
1986 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.1 3,164
1985 Dram Yapımcı
Çeşitli
4.7 8,628
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023