Giriş Kayıt
Jeff York

Jeff York (57)


Oyuncu

Granville Owen Scofield, 23 Mart 1912 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Old Yeller (1957), Johnny Tremain (1957), Korsan avcisi (1956), Büyük Lokomotif Soygunu (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Granville Owen Scofield
Doğum Tarihi: 23 Mart 1912
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Granville Owen | Jeff Yorke
Burcu: Koç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 55 Komedi Oyuncu 5.8 115
1963 51 Western Oyuncu 6.4 689
1958 Western Oyuncu 8.1 478
1957 45 Aile Oyuncu 7.3 10,107
1957 Macera Oyuncu 8.4 1,919
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,918
1957 45 Macera Oyuncu 6.6 1,122
1957 Dram Oyuncu    

Korsan avcisi
1956 44 Aile Oyuncu 6.9 1,069

Büyük Lokomotif Soygunu
1956 44 Aksiyon Oyuncu 7.1 732
1955 43 Dram Oyuncu 6.8 276
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,362

Kaplanların Pençesinde
1954 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,328
1952 40 Suç Oyuncu 7.4 4,564
1952 40 Western Oyuncu 6.3 843
1951 39 Komedi Oyuncu 5.5 237
1951 39 Suç Oyuncu 6.6 319
1951 39 Western Oyuncu 6.4 220
1950 38 Western Oyuncu 6.7 42
1950 38 Komedi Oyuncu 6.2 249

Gelinin Babası
1950 38 Komedi Oyuncu 7.2 8,794

Elmas Hırsızları
1950 38 Suç Oyuncu 7.9 20,434
1949 37 Komedi Oyuncu 6.9 2,414

Samson ve Dalilâ
1949 37 Macera Oyuncu 6.8 5,893
1949 Macera Oyuncu 7.9 1,605
1949 37 Suç Oyuncu 6.0 54
1949 37 Suç Oyuncu 6.9 2,523

Korkak Kahraman
1948 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,818

Üç Silahşörler
1948 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,028
1948 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 104

Mağlup Edilemeyenler
1947 35 Macera Oyuncu 7.2 1,367
1947 35 Suç Oyuncu 6.5 894
1946 34 Komedi Oyuncu 6.3 176
1946 34 Suç Oyuncu 6.2 17
1946 34 Dram Oyuncu 7.3 4,661

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1946 34 Suç Oyuncu 7.5 16,123
1945 33 Dram Oyuncu 7.3 6,560
1942 30 Dram Oyuncu 6.9 325
1940 28 Komedi Oyuncu 4.9 319
1937 25 Tarihi Oyuncu 4.9 40
1937 25 Suç Oyuncu 7.3 2,475
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018