Giriş Kayıt
Jeff York

Jeff York (57)


Oyuncu

Granville Owen Scofield, 23 Mart 1912 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Old Yeller (1957), Korsan avcisi (1956), Johnny Tremain (1957), Büyük Lokomotif Soygunu (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Granville Owen Scofield
Doğum Tarihi: 23 Mart 1912
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Granville Owen | Jeff Yorke
Burcu: Koç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 55 Komedi Oyuncu 6.1 138
1963 51 Western Oyuncu 6.4 818
1958 Western Oyuncu 8.1 493
1957 45 Aile Oyuncu 7.3 10,225
1957 Macera Oyuncu 8.3 2,593
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,982
1957 45 Macera Oyuncu 6.6 1,355
1957 Dram Oyuncu 8.7 118

Korsan avcisi
1956 44 Aile Oyuncu 6.9 1,403

Büyük Lokomotif Soygunu
1956 44 Aksiyon Oyuncu 7.1 900
1956 44 Aile Oyuncu 6.0 242
1955 43 Dram Oyuncu 6.9 299
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,386

Kaplanların Pençesinde
1954 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,848
1952 40 Suç Oyuncu 7.4 4,912
1952 40 Western Oyuncu 6.4 1,073
1951 39 Komedi Oyuncu 5.5 242
1951 39 Suç Oyuncu 6.5 347
1951 39 Western Oyuncu 6.5 240
1950 38 Western Oyuncu 6.9 54
1950 38 Komedi Oyuncu 6.2 281

Gelinin Babası
1950 38 Komedi Oyuncu 7.2 8,976

Elmas Hırsızları
1950 38 Suç Oyuncu 7.9 20,938
1949 37 Komedi Oyuncu 6.8 2,735

Samson ve Dalilâ
1949 37 Macera Oyuncu 6.8 5,978
1949 Macera Oyuncu 7.9 1,634
1949 37 Suç Oyuncu 6.0 69
1949 37 Suç Oyuncu 6.9 2,661

Korkak Kahraman
1948 36 Komedi Oyuncu 6.9 3,233

Üç Silahşörler
1948 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,178
1948 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 126

Mağlup Edilemeyenler
1947 35 Macera Oyuncu 7.1 1,756
1947 35 Suç Oyuncu 6.5 1,094
1946 34 Komedi Oyuncu 6.4 246
1946 34 Suç Oyuncu 6.1 36
1946 34 Dram Oyuncu 7.3 4,798

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1946 34 Suç Oyuncu 7.5 16,368
1945 33 Dram Oyuncu 7.3 6,747
1942 30 Dram Oyuncu 6.9 424
1940 28 Komedi Oyuncu 4.9 352
1937 25 Tarihi Oyuncu 5.0 44
1937 25 Suç Oyuncu 7.3 2,585
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018