Giriş Kayıt
Coraline Yordamlis-Bourgeois

Coraline Yordamlis-Bourgeois


Animasyon

Coraline Yordamlis-Bourgeois, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Animasyon Animasyon 6.4 6,608
1986 Animasyon Animasyon 7.1 9,590

Kral ve Kuş
1980 Animasyon Animasyon 8.0 3,942
1978 Animasyon Animasyon 7.0 1,413

Asteriks: 12 Görev
1976 Aksiyon Animasyon 7.7 13,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019