Giriş Kayıt
Semra Yildiz

Semra Yildiz


Oyuncu

Semra Yildiz, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Macera Oyuncu 6.6 875
1972 Macera Oyuncu    
1972 Macera Oyuncu 5.4 9
1971 Dram Oyuncu 5.5 35
1971 Oyuncu 5.2 45
1971 Macera Oyuncu 4.2 6
1971 Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 5.3 48
1970 Western Oyuncu 5.3 22
1970 Oyuncu    
1969 Macera Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 4.5 10
1967 Macera Oyuncu 5.2 6
1965 Komedi Oyuncu 7.5 54
1965 Komedi Oyuncu    
1960 Dram Oyuncu 4.8 46
1959 Dram Oyuncu 6.5 36
1957 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 5.4 9
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019