Giriş Kayıt
Semra Yildiz

Semra Yildiz


Oyuncu

Semra Yildiz, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Macera Oyuncu 6.7 835
1972 Macera Oyuncu    
1972 Macera Oyuncu 5.4 8
1971 Dram Oyuncu 5.3 26
1971 Oyuncu 5.3 34
1971 Macera Oyuncu    
1971 Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 5.4 41
1970 Western Oyuncu 5.8 18
1970 Oyuncu    
1969 Macera Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 4.6 8
1967 Macera Oyuncu    
1965 Komedi Oyuncu 7.6 36
1965 Komedi Oyuncu    
1960 Dram Oyuncu 4.9 43
1959 Dram Oyuncu 6.4 31
1957 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 5.4 9
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018