Giriş Kayıt
Muzaffer Yildirim

Muzaffer Yildirim


Yapımcı

Muzaffer Yildirim, yapımcı.

Arif v 216 (2018), Mutluluk Zamani (2017), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015), İftarlık Gazoz (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı    
2019 Komedi Yapımcı    
2019 Dram Yapımcı    
2018 Dram Yapımcı 8.3 8,605
2018 Komedi Yapımcı 7.5 23,938
2017 Komedi Yapımcı 7.4 2,994
2016 Komedi Yapımcı 7.5 7,999
2015 Aksiyon Yapımcı 6.0 15,499
2015 Dram Yapımcı 6.7 1,722
2015 Romantik Yapımcı 5.6 869
2014 Dram Yapımcı 8.2 35,494
2013 Komedi Yapımcı 4.1 294
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019