Giriş Kayıt
Muzaffer Yildirim

Muzaffer Yildirim


Yapımcı

Muzaffer Yildirim, yapımcı.

Arif v 216 (2018), Mutluluk Zamani (2017), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015), İftarlık Gazoz (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 7.7 21,392
2017 Komedi Yapımcı 7.6 2,667
2016 Komedi Yapımcı 7.5 7,138
2015 Aksiyon Yapımcı 6.0 14,626
2015 Dram Yapımcı 6.7 1,573
2015 Romantik Yapımcı 5.6 843
2014 Dram Yapımcı 8.2 33,274
2013 Komedi Yapımcı 4.1 291
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018