Giriş Kayıt
Yi Feng

Yi Feng


Oyuncu

Yi Feng, oyuncu.

Come Drink with Me (1966), (1972) Öfkenin Yumruğu (1972), (1972) Şantung'lu Dövüşçü (1972), (1973) Nu jing cha (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ngai Fung | William Fung | Yi Fung | Fung Ngai | F
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 6.8 122
1975 Oyuncu 6.7 26
1974 Oyuncu 7.0 317
1974 Aksiyon Oyuncu 6.1 38

Shaolin Ölüm Fedaileri
1974 Aksiyon Oyuncu 6.3 158
1974 Aksiyon Oyuncu 6.7 390
1974 Komedi Oyuncu 6.7 151
1973 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,016

Öfkenin Yumruğu
1972 Aksiyon Oyuncu 7.4 21,736

Şantung'lu Dövüşçü
1972 Aksiyon Oyuncu 7.1 780
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 75

Cesur ve Melun
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 25
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 78

Muhteşem Üçlü
1966 Aksiyon Oyuncu 6.3 322
1966 Dram Oyuncu 7.2 38

Come Drink with Me
1966 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,142
1965 Aksiyon Oyuncu 6.0 150
1965 Dram Oyuncu 6.9 29
1965 Macera Oyuncu 6.6 71
1965 Romantik Oyuncu 5.3 6
1965 Fantastik Oyuncu 7.2 38
1964 Dram Oyuncu 7.5 31
1964 Biyografi Oyuncu 7.5 47
1964 Dram Oyuncu 7.6 7
1961 Dram Oyuncu 7.3 29
1960 Dram Oyuncu 6.9 132
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018