Giriş Kayıt
Yi Feng

Yi Feng


Oyuncu

Yi Feng, oyuncu.

Come Drink with Me (1966), (1972) Öfkenin Yumruğu (1972), (1972) Şantung'lu Dövüşçü (1972), (1973) Nu jing cha (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ngai Fung | William Fung | Yi Fung | Fung Ngai | F
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 6.9 88
1975 Oyuncu 6.7 21
1974 Oyuncu 7.1 241
1974 Aksiyon Oyuncu 6.1 34

Shaolin Ölüm Fedaileri
1974 Aksiyon Oyuncu 6.4 130
1974 Aksiyon Oyuncu 6.7 334
1974 Komedi Oyuncu    
1973 Aksiyon Oyuncu 3.3 740

Öfkenin Yumruğu
1972 Aksiyon Oyuncu 7.4 21,438

Şantung'lu Dövüşçü
1972 Aksiyon Oyuncu 7.1 641
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 58

Cesur ve Melun
1971 Aksiyon Oyuncu 7.2 20
1971 Aksiyon Oyuncu 6.9 63

Muhteşem Üçlü
1966 Aksiyon Oyuncu 6.3 284
1966 Dram Oyuncu 7.2 34

Come Drink with Me
1966 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,563
1965 Aksiyon Oyuncu 6.1 117
1965 Dram Oyuncu 6.9 28
1965 Macera Oyuncu 6.6 46
1965 Romantik Oyuncu 5.3 6
1965 Fantastik Oyuncu    
1964 Dram Oyuncu 7.7 29
1964 Biyografi Oyuncu 7.3 46
1964 Dram Oyuncu 7.6 7
1961 Dram Oyuncu 7.2 24
1960 Dram Oyuncu 6.9 122
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018