Giriş Kayıt
Ronnie Yeskel

Ronnie Yeskel


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Ronnie Yeskel, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

Ucuz Roman (1994), Rezervuar Köpekleri (1992), Evdeki Düşman (2009), Blade: Trinity (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 22
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 1,862
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 4,587
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 825
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,591
2014 Kısa Metraj 7.7 87
2013 Dram Casting 6.8 1,345

Aşk Seansları
2012 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.2 39,275
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 139
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 260

Fabrika
2012 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.8 9,852
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.8 300
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,334
2011 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
5.7 12,159
2011 Oyuncu Yönetmeni 4.6 245

Deney
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 46,979
2009 Dram Casting 6.8 285

Evdeki Düşman
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.0 170,302

Silinmiş Mesajlar
2009 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.0 1,870
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,728

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 13,248

Bebek Bakıcıları
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 9,879
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 475
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.5 4,644
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
4.7 803
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 3,231
2005 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 4,915

Oyunun Laneti
2005 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 4,323

Ne Zaman Yeriz?
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,345
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 115
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.9 151,396
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.6 206
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 656
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 3,126
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 1,035

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.9 1,670
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 30,580

ZigZag
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,268
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 2,474

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 126,525
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.7 82,006

Büyük Yem
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 9,866
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.6 1,206

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 4,938
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 596

Patlama
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 220

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 6,343
1999 Suç 6.2 5,936

Umut Dalgaları
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 21,900

Bir Yazarın Hayatı
1998 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.3 6,479
1998 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.3 1,329

Soğuk Kalpler
1997 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.6 865
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.4 86,713

Aşkın Sınırları
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 2,511
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 7,431

Dokunuş
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 2,108
1997 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.1 992
1997 Macera Casting 5.1 1,275

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 66,091

Karışık İlişkiler
1995 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.8 24,244
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 10,365
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 5,886

Derinlerde
1995 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 2,846

Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.9 1,573,234

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.3 792,487

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 4,664
1990 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 9
1990 Suç Casting 6.6 2,863
1989 Komedi Casting 5.8 1,886
1986 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 3,656
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018