Giriş Kayıt
Alison Yerxa

Alison Yerxa


Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Alison Yerxa, görsel efekt, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 525,297

Dehşet Kapanı
2012 Korku Görsel Efekt 7.0 332,877

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 39,945

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 157,658

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 138,733
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 387,725

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 281,757

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 215,254

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 258,633

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 49,386

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 95,930

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 18,774
1999 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.2 31,792

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 98,982

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 64,181

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 94,775
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 365,352

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,379

Gemide Dans
1997 Komedi Görsel Efekt 6.1 7,201
1996 Korku Görsel Efekt 5.8 4,879

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 50,962

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.5 9,946

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 73,652
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019