Giriş Kayıt
Margaret Yen

Margaret Yen


Müzisyen, Yapımcı, Oyuncu

Margaret Yen, müzisyen, yapımcı, oyuncu.

Crazy Rich Asians (2018), Gökdelen (2018), Gürültü Ustaları (2008), Ringin Ötesi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Müzik    

Bir Yıldız Doğuyor
2018 Dram Müzik 7.9 179,178
2018 Belgesel Yapımcı 7.4 292
2018 Komedi Müzik 7.0 78,343

Gökdelen
2018 Aksiyon Müzik 5.9 70,143

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Müzik 5.6 83,595
2017 Komedi Müzik 6.1 7,731

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Müzik 6.6 226,997
2017 Animasyon Müzik 7.3 111,141

Gecenin Kanunu
2016 Suç Müzik 6.4 46,006

Çin Seddi
2016 Aksiyon Müzik 6.0 107,837

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.1 516,073

Vurguncular
2016 Komedi Müzik 7.1 149,400

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Müzik 6.9 221,607

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Müzik 6.1 72,555
2015 Komedi Müzik 6.2 54,583
2015 Dram Yapımcı
Müzik
3.0 3,022

Kızıl Tepe
2015 Dram Müzik 6.5 117,169

Stajyer
2015 Komedi Müzik 7.1 187,547
2015 Belgesel Müzik 7.1 2,319

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Müzik 5.6 47,759

Hacker
2015 Aksiyon Müzik 5.4 47,812
2014 Belgesel Müzik 7.4 995
2014 Belgesel Müzik 7.1 2,806

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Müzik 5.5 65,732

Derin Kabus
2014 Korku Müzik 6.2 65,080
2014 Biyografi Müzik 6.9 18,778
2014 Belgesel Müzik 5.7 33

Işın Kampı
2014 Dram Müzik 6.9 36,275
2013 Biyografi Müzik 7.5 76,406

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Müzik 6.9 438,166

Çelik Adam
2013 Aksiyon Müzik 7.1 636,326

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.8 265,631
2013 Suç Müzik 7.9 17

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Müzik 6.7 193,368
2013 Belgesel Müzik 7.0 440
2012 Belgesel Müzik 7.4 2,089

194. Devlet
2012 Belgesel Müzik 5.7 41

Gelecek
2011 Komedi Müzik 6.2 7,594
2011 Belgesel Müzik 7.5 414

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Müzik 5.5 249,245

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 426,570
2011 Aksiyon Müzik 6.1 216,301

Çılgın Bir Haftasonu
2011 Komedi Müzik 6.3 34,623
2011 Belgesel Müzik 7.6 2,037

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Müzik 7.6 318,359

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 300,232
2010 Komedi Müzik 6.4 45,375

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Müzik 6.5 69,936

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.7 659,779
2009 Belgesel Müzik 7.0 6,932

Ekspres
2008 Biyografi Müzik 7.3 18,516

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Müzik 7.6 11,727
2007 Komedi Müzik 7.5 460,872

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Müzik 6.8 73,229

Brooklyn Kanunları
2007 Suç Müzik 6.4 5,294
2007 Dram Müzik 6.7 7,769
2007 Komedi Müzik 6.0 753
2006 Komedi Müzik 4.2 4,555

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Müzik 6.5 39,126

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 Belgesel Müzik 7.7 11,804

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 Komedi Müzik 7.3 33,318

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Müzik 7.6 204,693

Küller Ve Kar
2005 Belgesel Müzik 8.3 3,593
2005 Komedi Müzik 6.7 1,264
2004 Aksiyon Müzik 6.9 281,189

Komşu Kızı
2004 Komedi Müzik 6.7 188,672

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Müzik 7.2 198,435

Jüri
2003 Dram Müzik 7.1 84,820

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Müzik 5.5 120,186

Ateşli Piliç
2002 Komedi Müzik 5.5 83,765

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Müzik 5.4 49,081

İyi Bir Kız
2002 Komedi Müzik 6.4 41,090

Sakın Konuşma
2001 Suç Müzik 6.3 45,296
2001 Aksiyon Müzik 5.8 183,145

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Müzik 6.1 27,312

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Müzik 5.6 23,057

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Müzik 6.5 146,984
2000 Komedi Müzik 6.6 4,972

Ringin Ötesi
1999 Belgesel Müzik 7.6 7,405
1999 Komedi Müzik 6.4 8,192
1999 Dram Oyuncu 5.6 104
1998 Komedi Müzik 6.7 11,192
1997 Dram Müzik 7.2 12,491
1975 Komedi Müzik 8.1 38,562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019