Giriş Kayıt
Tom Yellin

Tom Yellin


Yapımcı, Oyuncu

Tom Yellin, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 6.5 1,863
2016 Belgesel Yapımcı 8.8 45
2015 Belgesel Yapımcı 7.4 16,194
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 1,105
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 317
2011 Belgesel 7.6 641
2007 Belgesel Yapımcı 7.4 611
1983 Belgesel Yapımcı 8.6 1,297
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018