Giriş Kayıt
Timothy Yeh

Timothy Yeh


Yapım Tasarımcısı, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Makyaj

Timothy Yeh, yapım tasarımcısı, kostüm tasarımcısı, sanat yönetmeni, makyaj.

Kaplan Ve Ejderha (2000), Kızıl Uçurum (2008), Red Cliff II (2009), Bir Zamanlar Çinde 3 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.0 195
2014 Macera Kostüm Tasarımcısı 8.1 53,669

1942′ye Dönüş
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,758
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
6.1 4,496
2009 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.4 2,777

Red Cliff II
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
7.6 21,161

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
7.4 40,634

Kan Kardeşler
2007 Aksiyon Makyaj
Kostüm Tasarımcısı
5.5 1,069

Şölen
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 6,247

Görünmez Çocuklar
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 7.6 3,589
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 4,277
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 4.9 184

Göz
2002 Fantastik Kostüm Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
6.4 2,375

Springtime in A Small Town
2002 Dram Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
7.0 1,198

Orada Saat Kaç?
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 4,053

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
7.9 235,688
1993 Macera Yapım Tasarımcısı 6.7 304

Bir Zamanlar Çinde 3
1993 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.8 5,714
1992 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 283
1989 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018