Giriş Kayıt
I. Fang Yeh

I. Fang Yeh (88)


Senarist

I. Fang Yeh, 12 Kasım 1913 Çin doğumlu senarist.

Zhong kui niang zi (1971) yapımıyla biliniyor.

I. Fang Yeh, 01 Ağustos 2002 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1913
Ölüm Tarihi: 01 Ağustos 2002
Doğum Yeri: Çin
Diğer Bir İsmi: Yi Fang | Yat-Fong Yip
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 61 Aksiyon Senarist 6.3 64
1972 59 Aksiyon Senarist 7.1 109
1971 58 Aksiyon Senarist 7.2 248

The Jade Raksha
1968 55 Aksiyon Senarist 6.9 64

Kara Kelebek
1968 55 Aksiyon Senarist 5.8 26
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018