Giriş Kayıt
Arthur Yee

Arthur Yee


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Arthur Yee, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 8.4 535
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.8 220
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 16
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 24
2007 Belgesel Kameraman 7.8 947
2004 Aile Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.0 2,499
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019