Giriş Kayıt
Caroline Yeager

Caroline Yeager


Oyuncu

Caroline Yeager, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Oyuncu 6.0 9
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 418

Gerçeğe Dönüş
1994 Suç Oyuncu 6.3 368
1994 Komedi Oyuncu 6.9 21,485

Masum Hamleler
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 26,551
1993 Dram Oyuncu 7.0 149
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,689
1984 Gerilim Oyuncu 6.4 329

Telefon Cinayetleri
1982 Korku Oyuncu 5.5 539
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018