Giriş Kayıt
Caroline Yeager

Caroline Yeager


Oyuncu

Caroline Yeager, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Oyuncu 5.4 11
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 426

Gerçeğe Dönüş
1994 Suç Oyuncu 6.4 369
1994 Komedi Oyuncu 6.9 21,813

Masum Hamleler
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 26,755
1993 Dram Oyuncu 7.0 152
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,782
1984 Gerilim Oyuncu 6.4 332

Telefon Cinayetleri
1982 Korku Oyuncu 5.5 554
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019