Giriş Kayıt
Biff Yeager

Biff Yeager


Oyuncu

Biff Yeager, oyuncu.

(1990) Makas Eller (1990), (1984) Repo Man (1984), (1986) Sid ve Nancy (1986), (1985) Girls Just Want to Have Fun (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Biff Yaeger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 5.6 29,247
2016 Komedi Oyuncu 7.8 22,602

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 54,938
2012 Komedi Oyuncu 7.6 7,414
2010 Aksiyon Oyuncu 4.4 255
2010 Dram Oyuncu 7.0 47,942
2009 Komedi Oyuncu 3.9 591
2009 Komedi Oyuncu 8.6 167,984

Kayıp Yol
2008 Suç Oyuncu 5.7 6,639
2004 Oyuncu 7.2 53

Acımasız Takip
2003 Dram Oyuncu 4.2 301

Beyaz Zakkum
2002 Dram Oyuncu 7.2 27,872
2001 Komedi Oyuncu 8.4 220,598

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.2 84,581
1997 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,543
1995 Dram Oyuncu 4.8 193
1994 Biyografi Oyuncu 7.9 155,507
1994 Suç Oyuncu 6.6 3,084
1994 Komedi Oyuncu 5.8 1,097
1993 Korku Oyuncu 6.0 1,648
1992 Komedi Oyuncu 6.1 2,203

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Oyuncu 7.0 247,898
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,782

Sen Başkasın
1991 Komedi Oyuncu 5.4 3,184

Makas Eller
1990 Dram Oyuncu 7.9 407,948

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 34,765
1989 Korku Oyuncu 5.8 533
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,386
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,905

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 83,564

Sid ve Nancy
1986 Biyografi Oyuncu 7.1 26,789
1986 Korku Oyuncu 5.2 270
1985 Suç Oyuncu 6.5 11,954
1985 Komedi Oyuncu 6.0 8,899

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,454
1984 Komedi Oyuncu 6.9 29,871
1984 Komedi Oyuncu 7.7 8,882

Strayker
1983 Aksiyon Oyuncu 4.2 493
1982 Biyografi Oyuncu 7.4 6,190
1982 Dram Oyuncu 7.2 104
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,702
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,175

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,014
1976 Komedi Oyuncu 5.1 134
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019