Giriş Kayıt
Gary Yates

Gary Yates


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Gary Yates, Montréal, Québec, Kanada doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

High Life (2009), A Bride for Christmas (2012), A Dream of Christmas (2016), Snowed-Inn Christmas (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yönetmen 6.4 351
2018 Aksiyon Yönetmen 6.7 461
2018 Dram Yönetmen 6.8 610
2017 Komedi Yönetmen 7.4 1,023
2016 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 1,126
2016 Komedi Yönetmen 6.5 1,053
2014 Suç Yönetmen 6.9 612
2012 Komedi Yönetmen 6.6 2,826

Sis Perdesi
2010 Suç Yönetmen 5.1 415
2009 Suç Yönetmen 5.6 1,261
2009 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 3,030
2007 Korku Yönetmen 4.3 892

Yamyam
2007 Korku Yönetmen 4.1 719
2005 Dram Yönetmen 5.8 529
2004 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 450
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018