Giriş Kayıt
Asher Yates

Asher Yates


Sesler, Editör

Asher Yates, sesler, editör.

(1988) Düşman İkili (1988), (1989) Dream a Little Dream (1989), (1986) Trick or Treat (1986), (1989) Amerikan Ninja 3 (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ascher Yates
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Canilik
1995 Dram Sesler 7.3 24,774

Yuvaya Dönüş
1993 Macera Sesler 6.9 38,984

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sesler 7.8 136,489

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Sesler 4.2 36,001
1992 Komedi Sesler 6.0 1,294

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler 3.7 2,008

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Sesler 6.1 15,052

Bekarın Derdi
1991 Komedi Sesler 6.4 9,270
1991 Aksiyon Sesler 6.0 6,322
1991 Macera Sesler 4.9 20,833

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Sesler 6.7 27,841
1991 Komedi Sesler 6.5 10,756

Sinif 1999
1990 Aksiyon Sesler 5.9 5,958

Amerikan Ninja 3
1989 Aksiyon Sesler 3.5 4,431
1989 Komedi Sesler 5.9 5,805

Sürücü Ehliyeti
1988 Komedi Sesler 6.3 16,680

Düşman İkili
1988 Aksiyon Sesler 6.0 15,012
1988 Aksiyon Sesler 6.8 10,714
1987 Macera Sesler 4.8 120
1986 Komedi Sesler 5.8 5,278
1983 Western Sesler 5.7 489
1982 Biyografi Sesler 7.2 1,517
1982 Macera Sesler 7.9 994
1976 Belgesel Editorial Department 8.7 349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019