Giriş Kayıt
Gwendolyn Yates Whittle

Gwendolyn Yates Whittle (58)


Sesler, Editör, Oyuncu

Gwendolyn Yates Whittle, 01 Ocak 1961 doğumlu sesler, editör, oyuncu.

Heavy Metal in Baghdad (2007), (1999) Robot Adam (1999), (1998) Omuz Omuza (1998), (1992) Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Diğer Bir İsmi: Gwen Yates Whittle | Gwendolyn Y. Whittle | Gwendo
Takma İsmi: The Duchess
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Animasyon Sesler 6.7 39,264

Korkusuzlar
2017 56 Biyografi Sesler 7.7 44,221
2017 56 Kısa Metraj Sesler 8.7 165

Çin Seddi
2016 55 Aksiyon Sesler 6.0 109,923

Pete ve Ejderhası
2016 55 Macera Sesler 6.7 48,862

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 55 Macera Sesler 6.2 78,597
2016 Animasyon Sesler 5.9 2,657

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 54 Animasyon Sesler
Oyuncu
7.1 38,896
2015 54 Animasyon 7.6 3,887
2015 54 Biyografi Sesler 7.4 31,467

Jurassic Park 4
2015 54 Aksiyon Sesler 7.0 534,159

Yarının Dünyası
2015 54 Aksiyon Sesler 6.4 160,460
2015 54 Belgesel 8.1 82

Kayıp Kız
2014 53 Suç Sesler 8.1 753,565

Malefiz
2014 53 Aksiyon 7.0 302,452
2014 53 Animasyon Sesler 6.3 71,497

Aşk
2013 52 Dram Sesler 8.0 461,597

Thor: Karanlık Dünya
2013 52 Aksiyon Sesler 7.0 529,471
2013 52 Suç Sesler 6.0 243

Doğal Kahramanlar
2013 52 Animasyon Sesler 6.7 94,916
2013 52 Aksiyon Sesler 7.0 449,841
2012 51 Dram Sesler 5.7 305

Motel Hayatı
2012 51 Dram Sesler 6.0 3,291

Cesur
2012 51 Animasyon Sesler 7.1 335,407

Bizim Gibi İnsanlar
2012 51 Dram Sesler 7.1 39,429

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 51 Aksiyon Sesler 5.8 82,768

Tepedeki Ev
2011 50 Animasyon Sesler 7.5 26,095

Görevimiz Tehlike 4
2011 50 Aksiyon Sesler 7.4 425,216
2011 50 Gizem Sesler 7.0 319,037
2011 50 Animasyon Sesler 6.9 190,285

Tron Efsanesi
2010 49 Aksiyon Sesler 6.8 294,401

Suikast
2010 49 Suç Sesler 6.9 26,325

Son Hava Bükücü
2010 49 Aksiyon Sesler 4.1 136,882

Oyuncak Hikayesi 3
2010 49 Animasyon Sesler 8.3 673,567
2009 48 Aksiyon Sesler 7.8 1,035,186

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 48 Animasyon Sesler 7.0 201,790

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 47 Dram Sesler 7.8 535,403

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 47 Aksiyon Sesler 6.2 389,744

Demir Adam
2008 47 Aksiyon Sesler 7.9 845,426
2008 47 Macera Sesler 7.4 23

Canavar
2008 47 Macera Sesler 7.0 348,894

Acemi Pilotlar
2008 47 Aksiyon Sesler 6.9 2,944
2007 46 Dram Sesler 5.8 166

Uçurtma Avcısı
2007 46 Dram Sesler 7.6 74,092

Gecenin İki Yüzü
2007 46 Suç Sesler 6.9 79,564

Arslanı Kuzulara
2007 46 Dram Sesler 6.2 45,222
2007 46 Belgesel Sesler 7.7 1,076

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 46 Animasyon Sesler 7.3 290,287
2007 46 Suç Sesler 7.7 386,867

Kara Film
2007 46 Animasyon Sesler 6.4 1,482
2006 45 Komedi Sesler 6.2 2,432
2006 45 Animasyon Sesler 6.6 1,270

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 45 Animasyon Sesler 6.8 232,734

Darwin ödülleri
2006 45 Macera Sesler 6.0 9,425

Sadece Tanrı Şahittir
2006 45 Dram Sesler 6.4 777

Matador
2005 44 Komedi Sesler 6.8 42,523

Münih
2005 44 Dram Sesler 7.6 197,782

Hayalperest
2005 44 Dram Sesler 6.9 11,339
2005 44 Aksiyon Sesler 7.9 268,814

Bak Kim Gelmiş
2005 44 Komedi Sesler 5.9 37,905

Halka 2
2005 44 Korku Sesler 5.4 85,077

Köy
2004 43 Dram Sesler 6.5 226,346

Hayatımın Yolculuğu
2004 43 Dram Sesler 6.1 1,454

Kedi Kadın
2004 43 Aksiyon Sesler 3.3 101,147

Kıskanç
2004 43 Komedi Sesler 4.8 28,615
2003 42 Macera Sesler 6.9 61,185

Yeşil Dev
2003 42 Aksiyon Sesler 5.6 237,934

Çaylak
2003 42 Aksiyon Sesler 6.6 123,734
2003 42 Dram Sesler 7.1 3,074

Azınlık Raporu
2002 41 Aksiyon Sesler 7.6 466,580

Şeref Ve Cesaret
2002 41 Dram Sesler 6.3 48,281

Panik Odası
2002 41 Gerilim Sesler 6.8 235,832

Yapay Zeka
2001 40 Macera Sesler 7.1 272,851

Gri Bölge
2001 40 Dram Sesler 7.1 9,728
2001 40 Korku Sesler 4.6 4,602

Çılgın Çocuklar
2001 40 Aksiyon Sesler 5.5 98,781

Drakula 2000
2000 39 Korku Sesler 4.9 30,198
2000 39 Komedi Sesler 6.3 1,497

Bagger Vance Efsanesi
2000 39 Dram Sesler 6.7 50,399

Frekans
2000 39 Suç Sesler 7.4 94,102

Çeteler Savaşı
2000 39 Suç Sesler 6.4 18,296

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 38 Aksiyon Sesler 6.5 648,443

Robot Adam
1999 38 Dram Sesler 6.9 101,702

Dövüş Kulübü
1999 38 Dram Sesler 8.8 1,659,648

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 38 Komedi Sesler 6.4 23,165
1999 38 Macera Sesler 7.2 407

Omuz Omuza
1998 37 Komedi Sesler 6.7 55,332

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 37 Aksiyon Sesler 8.6 1,096,965

Büyük Umutlar
1998 37 Dram Sesler 6.8 48,197

Titanik
1997 36 Dram Sesler 7.8 947,218

Tehlikeli Yaratıklar
1997 36 Korku Sesler 5.9 42,534
1997 36 Komedi Sesler 5.3 268
1997 36 Korku Sesler 5.9 3,431
1997 36 Komedi Sesler 4.4 4,528

Güzel Bir Gün
1996 35 Komedi Sesler 6.5 40,372

Görevimiz Tehlike
1996 35 Aksiyon Sesler 7.1 356,634
1996 35 Macera Sesler 7.4 523
1995 34 Macera Sesler 6.9 544
1995 34 Komedi Sesler 6.8 13,426
1995 34 Aksiyon Sesler 6.4 808

İstasyon Cinayetleri
1994 33 Komedi Sesler 6.2 3,070

Bebek Firarda
1994 33 Macera Sesler 6.0 40,599

Barınağın Meleği
1993 32 Dram Sesler 7.2 2,144

Bizi Ayıran Nehir
1992 31 Dram Sesler 7.3 48,716

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 31 Dram Sesler 6.3 28,594
1992 31 Komedi Sesler 5.8 1,145

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Sesler 7.3 6,521

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 30 Aksiyon Sesler 8.5 898,105
1991 30 Macera Sesler 4.8 2,502

Sabun Köpüğü
1991 30 Komedi Sesler 6.5 13,162

Henry Ve June
1990 29 Biyografi Sesler 6.3 11,515

Baba 3
1990 29 Suç Sesler 7.6 323,851

Vahşi Duygular
1990 29 Komedi Sesler 7.2 74,314

Kara Güneş Dağları
1990 29 Macera Sesler 7.2 3,128

Kış İnsanları
1989 28 Romantik Sesler 6.3 1,161

Daima
1989 28 Fantastik Sesler 6.4 25,832

Ölü Ozanlar Derneği
1989 28 Komedi Sesler 8.1 364,540

Indiana Jones: Son Macera
1989 28 Aksiyon Sesler 8.2 627,361

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 27 Komedi Sesler 7.3 58,687

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 27 Dram Sesler 7.4 31,124
1988 27 Aksiyon Sesler 7.3 92,402
1985 24 Dram Editorial Department 6.2 1,527
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019