Giriş Kayıt
Oleg Yankovskiy

Oleg Yankovskiy (65)


Oyuncu, Yönetmen

Oleg Ivanovich Yankovsky, 23 Şubat 1944 Dzhezkazgan, Karaganda Oblast, Kazakh SSR, USSR [bugünkü Jezkazgan, Kazakhstan] doğumlu oyuncu, yönetmen.

Ayna (1975), Nostalji (1983), Erkeğin Gözyaşları (2000), Sessiz Tanık (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Oleg Yankovskiy, 20 Mayıs 2009 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Oleg Ivanovich Yankovsky
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1944
Ölüm Tarihi: 20 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Dzhezkazgan, Karaganda Oblast, Kazakh SSR, USSR [bugünkü Jezkazgan, Kazakhstan]
Diğer Bir İsmi: Oleg Jankovskij | Oleg Jankowskij | O. Yankovich
Burcu: Balık
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 65 Dram Oyuncu 6.9 2,572

Züppeler
2008 64 Dram Oyuncu 7.2 3,861
2006 Dram Oyuncu 7.7 434
2003 59 Dram Oyuncu 6.9 199
2002 58 Dram Oyuncu 7.3 505
2001 57 Romantik Oyuncu
Yönetmen
7.3 434

Erkeğin Gözyaşları
2000 56 Dram Oyuncu 6.2 13,484

Sessiz Tanık
1994 50 Korku Oyuncu 6.8 4,914
1993 49 Dram Oyuncu 7.1 222

Çarın Katili
1991 47 Dram Oyuncu 7.0 639
1989 45 Komedi Oyuncu 7.1 1,004
1988 44 Dram Oyuncu 8.1 1,200
1988 44 Dram Oyuncu 7.3 187
1986 42 Dram Oyuncu 7.2 115

Nostalji
1983 39 Dram Oyuncu 8.1 18,192
1982 38 Komedi Oyuncu 7.4 495
1981 37 Suç Oyuncu 8.8 4,563
1979 35 Komedi Oyuncu 8.5 2,705

Bir Av Kazası
1978 34 Dram Oyuncu 7.5 793
1978 34 Komedi Oyuncu 8.4 2,468
1976 32 Dram Oyuncu 4.0 188
1975 31 Biyografi Oyuncu 7.3 492

Ayna
1975 31 Biyografi Oyuncu 8.1 30,723
1968 24 Macera Oyuncu 7.8 448
1968 24 Komedi Oyuncu 8.0 905
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019