Giriş Kayıt
Filipp Yankovskiy

Filipp Yankovskiy (50)


Oyuncu, Yönetmen

Filipp Olegovich Yankovskiy, 10 Ekim 1968 Saratov, Saratov Oblast, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu, yönetmen.

Ayna (1975) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Filipp Olegovich Yankovskiy
Doğum Tarihi: 10 Ekim 1968
Doğum Yeri: Saratov, Saratov Oblast, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Filipp Yankovskiy
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Dram Oyuncu 7.1 72

Yıldız
2014 46 Komedi Oyuncu 7.0 819
2013 45 Macera Oyuncu 3.7 213
2013 45 Biyografi Oyuncu 5.1 363
2012 44 Komedi Oyuncu 5.6 318
2011 43 Biyografi Oyuncu 5.0 443
2006 38 Aksiyon Yönetmen 5.0 787
2005 37 Dram Yönetmen 7.1 2,642
1998 30 Dram Oyuncu 6.8 263
1990 22 Savaş Oyuncu 7.1 354
1986 18 Oyuncu 7.1 18

Ayna
1975 7 Biyografi Oyuncu 8.1 32,296
1974 6 Dram Oyuncu 6.7 33
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019