Giriş Kayıt
Seth Yanklewitz

Seth Yanklewitz


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Seth Yanklewitz, oyuncu yönetmeni, casting.

Felekten bir Gece (2009), Git Başımdan (2010), Project X (2012), Zafer Patenleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 68,361

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 35,126
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 173,573
2012 Komedi Casting 3.3 3,820
2011 Komedi Casting 7.7 165,513

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 297,141

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 53,739
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 44,757

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 37,394

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 36,544

Felekten bir Gece
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 649,684
2009 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.3 46,178

Doğmamış
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 45,950

Zoraki Tatil
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 55,357

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.0 35,008

Altın Şans
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 66,746

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 54,362

Zafer Patenleri
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 143,394
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.0 60,528

Görünmez
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 33,019

Ayrılık
2006 Komedi Casting 5.8 113,175

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Casting 6.7 19,879

Başparmak
2005 Komedi Casting 6.6 19,834

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Casting 5.3 13,473

Takıldım Sana
2003 Komedi Casting 5.8 48,056

Gelini Öpmek
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 1,053

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Casting 7.7 329,169

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Casting 7.1 132,239
2001 Aksiyon Casting 6.1 285,879
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018