Giriş Kayıt
Bunis Yang

Bunis Yang


Animasyon, Sanat Bölümü

Bunis Yang, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 6.0 149

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Animasyon 6.2 3,877

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Animasyon 6.5 14,128

Mulan 2
2004 Animasyon Animasyon 5.7 17,761
2000 Animasyon Animasyon 5.6 14,509
1998 Animasyon Animasyon 3.4 1,513
1998 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
4.6 1,223
1997 Animasyon Animasyon 4.7 433
1994 Animasyon Animasyon 7.2 3,265
1994 Animasyon Animasyon 7.2 6,603
1994 Animasyon Çeşitli 6.8 218
1993 Animasyon Animasyon 6.9 6,507
1991 Animasyon Animasyon 6.5 1,199
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,364
1991 Animasyon Animasyon 7.6 474
1987 Animasyon Animasyon 8.1 25,445
1987 Animasyon Animasyon 7.3 21,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018