Giriş Kayıt
Shigeru Yanagawa

Shigeru Yanagawa (68)


Senarist, Sanat Bölümü

Shigeru Yanagawa, 18 Mayıs 1950 doğumlu senarist, sanat bölümü.

Kagaku ninja tai Gatchaman (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1950
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Animasyon Senarist 7.7 1,067
1994 Animasyon Senarist    
1991 41 Komedi Senarist 7.1 750
1986 36 Animasyon Senarist 6.2 15
1986 Animasyon Senarist 8.2 754
1986 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.5 708
1985 35 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.2 47
1985 Animasyon Senarist 7.9 245
1984 Animasyon Senarist 8.4 452
1981 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 408
1972 Aksiyon Senarist 8.0 499
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018