Giriş Kayıt
Shigeru Yanagawa

Shigeru Yanagawa (68)


Senarist, Sanat Bölümü

Shigeru Yanagawa, 18 Mayıs 1950 doğumlu senarist, sanat bölümü.

Kagaku ninja tai Gatchaman (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1950
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Animasyon Senarist 7.7 1,067
1994 Animasyon Senarist    
1991 41 Komedi Senarist 7.2 674
1986 36 Animasyon Senarist    
1986 Animasyon Senarist 8.3 679
1986 Animasyon Senarist
Çeşitli
   
1985 35 Animasyon Senarist
Çeşitli
   
1985 Animasyon Senarist 8.2 196
1984 Animasyon Senarist 9.2 189
1981 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 236
1972 Aksiyon Senarist 7.9 355
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,606) Shameless (3,453) Castle Rock (2,649) Bodyguard (2,431) The First (1,754) La Casa de Papel (1,278) The 100 (1,079) A Discovery of Witches (1,036) Take Two (934) The Big Bang Theory (914)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018