Giriş Kayıt
Shigeru Yanagawa

Shigeru Yanagawa (68)


Senarist, Sanat Bölümü

Shigeru Yanagawa, 18 Mayıs 1950 doğumlu senarist, sanat bölümü.

Kagaku ninja tai Gatchaman (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1950
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Animasyon Senarist 7.7 1,067
1994 Animasyon Senarist    
1991 41 Komedi Senarist 7.1 757
1986 36 Animasyon Senarist 6.2 15
1986 Animasyon Senarist 8.2 770
1986 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.5 721
1985 35 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.2 47
1985 Animasyon Senarist 7.9 251
1984 Animasyon Senarist 8.3 463
1981 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 443
1972 Aksiyon Senarist 8.0 512
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019