Giriş Kayıt
Yuriko Yamaguchi

Yuriko Yamaguchi (53)


Oyuncu

Yuriko Yamaguchi, 21 Kasım 1965 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Shin seiki Evangelion Gekijô-ban: Air/Magokoro wo, kimi ni (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1965
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 51 Animasyon Oyuncu 7.4 2,762
2016 Komedi Oyuncu 7.4 44
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 17,265
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,143
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 6,653
2012 47 Animasyon Oyuncu 8.0 4,838
2012 47 Animasyon Oyuncu 7.0 7,931
2011 46 Animasyon Oyuncu 6.9 588
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 361
2010 45 Animasyon Oyuncu 7.4 2,926
2009 44 Animasyon Oyuncu 7.7 3,646

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 44 Animasyon Oyuncu 8.0 13,489
2009 44 Animasyon Oyuncu 6.5 602
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 6,789
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 1,006
2008 43 Animasyon Oyuncu 7.2 701

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 42 Animasyon Oyuncu 7.8 15,266
2007 42 Animasyon Oyuncu 7.1 1,003
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 62,965
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.5 282
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.8 742
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 2,568
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 1,062
2005 40 Animasyon Oyuncu 7.2 1,054
2004 39 Animasyon Oyuncu 6.9 1,042
2003 38 Animasyon Oyuncu 7.5 197
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 57
2003 38 Animasyon Oyuncu 7.4 1,147
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 54,164

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 36 Animasyon Oyuncu 8.3 13,206
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 12,844
2000 35 Animasyon Oyuncu 7.2 1,024

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 54,482
1999 34 Animasyon Oyuncu 7.4 1,249
1998 33 Animasyon Oyuncu 6.9 210
1998 Animasyon Oyuncu 6.0 206
1997 32 Animasyon Oyuncu 8.3 24,961
1997 32 Animasyon Oyuncu 7.6 9,172
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1995 Animasyon Oyuncu 8.6 35,634
1995 Animasyon Oyuncu 6.4 161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019