Giriş Kayıt
Tetsujiro Yamagami

Tetsujiro Yamagami


Yapımcı

Tetsujiro Yamagami, Kumamoto, Japonya doğumlu yapımcı.

Doğum Yeri: Kumamoto, Japonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 8.4 116
2010 Dram Yapımcı 6.4 66

Etrafımızdakiler
2008 Dram Yapımcı 7.7 579
2006 Komedi Yapımcı 6.2 179
2002 Belgesel Yapımcı 7.0 556
2001 Komedi Yapımcı 6.8 585
1998 Yapımcı 7.1 11
1996 Dram Yapımcı 7.0 349

The River with No Bridge
1992 Yapımcı 6.6 23
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018