Giriş Kayıt
Fawn Yacker

Fawn Yacker


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Fawn Yacker, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Kameraman 6.0 460
2001 Belgesel Kameraman 7.2 826

Cinsiyet Kimlikleri
1999 Belgesel Kameraman 5.7 122
1996 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 129

Sakıncalı Film Dolabı
1995 Belgesel 7.8 5,120
1991 Belgesel Kameraman 6.5 123

Bakireler
1988 Dram Kameraman    
1975 Dram Çeşitli 7.0 943
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018