Giriş Kayıt
Fawn Yacker

Fawn Yacker


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Fawn Yacker, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Kameraman 6.0 497
2001 Belgesel Kameraman 7.2 866

Cinsiyet Kimlikleri
1999 Belgesel Kameraman 5.7 125
1996 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.4 131

Sakıncalı Film Dolabı
1995 Belgesel 7.8 5,702
1991 Belgesel Kameraman 6.5 126

Bakireler
1988 Dram Kameraman 5.5 190
1975 Dram Çeşitli 7.0 1,082
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018