Giriş Kayıt
Fawn Yacker

Fawn Yacker


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Fawn Yacker, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Kameraman 6.0 460
2001 Belgesel Kameraman 7.2 826

Cinsiyet Kimlikleri
1999 Belgesel Kameraman 5.8 114
1996 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 109

Sakıncalı Film Dolabı
1995 Belgesel 7.8 5,120
1991 Belgesel Kameraman 6.6 115

Bakireler
1988 Dram Kameraman    
1975 Dram Çeşitli 7.0 943
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018