Giriş Kayıt
Lotfi Yahya Jedidi

Lotfi Yahya Jedidi


Oyuncu

Lotfi Yahya Jedidi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lofti Yahya Jedidi | Lotfi Yahya | Lotfi Yahya-Jed
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 6.0 8
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 5,430

Gradiva
2006 Dram Oyuncu 5.8 490

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 245,297
2001 Dram Oyuncu 7.2 254
2000 Oyuncu 6.2 36
1996 Komedi Oyuncu 6.2 223

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Oyuncu 7.6 60,695
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018