Giriş Kayıt
Jeff Yagher

Jeff Yagher (57)


Oyuncu, Özel Efekt, Senarist, Makyaj

Jeffrey Brian Yagher, 18 Ocak 1961 Lawrence, Kansas, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt, senarist, makyaj.

Kötü Anne 2 (1987), (1996) My Fellow Americans (1996), (1984) Ziyaretçiler (1984), (1989) Shag (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Brian Yagher
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1961
Doğum Yeri: Lawrence, Kansas, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 53 Dram Oyuncu 4.4 2,212

Atlas Silkindi
2012 51 Dram Oyuncu 5.4 5,679

Gelecek Flux'ta
2005 44 Aksiyon Makyaj 5.5 117,162
2005 44 Korku Özel Efekt 4.2 7,289

Bay ve Bayan Smith
2005 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 398,017
2005 Korku Özel Efekt 4.6 6,857

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 43 Macera Özel Efekt 6.8 179,158

Zirveye Tırmanış
2003 42 Komedi Oyuncu 5.2 23,202

Beşikten Mezara
2003 42 Aksiyon Özel Efekt 5.8 37,868
2002 41 Komedi Özel Efekt 3.3 19,517

Koruyucu
2001 40 Aksiyon Senarist 3.9 424
2001 Komedi Oyuncu 8.7 105,700
1996 35 Macera Oyuncu 6.5 13,023

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 47,564
1990 29 Komedi Oyuncu    
1989 28 Komedi Oyuncu 6.3 3,381

Kötü Anne 2
1987 26 Aksiyon Oyuncu 4.7 550
1986 25 Suç Oyuncu    

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 8,467

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,003
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,127) Upgrade (4,327) Avengers: Infinity War (2,688) Down a Dark Hall (1,900) Tag (1,588) Skyscraper (1,561) Hereditary (1,501) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (614)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,126) La casa de papel (1,825) Sharp Objects (1,678) Castle Rock (1,577) Preacher (1,553) The 100 (1,336) Vikings (834) Westworld (797) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018