Giriş Kayıt
Jeff Yagher

Jeff Yagher (57)


Oyuncu, Özel Efekt, Senarist, Makyaj

Jeffrey Brian Yagher, 18 Ocak 1961 Lawrence, Kansas, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt, senarist, makyaj.

Kötü Anne 2 (1987), (1996) My Fellow Americans (1996), (1984) Ziyaretçiler (1984), (1989) Shag (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Brian Yagher
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1961
Doğum Yeri: Lawrence, Kansas, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 53 Dram Oyuncu 4.4 2,378

Atlas Silkindi
2012 51 Dram Oyuncu 5.4 6,104

Gelecek Flux'ta
2005 44 Aksiyon Makyaj 5.5 117,609
2005 44 Korku Özel Efekt 4.3 8,436

Bay ve Bayan Smith
2005 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 401,436
2005 Korku Özel Efekt 4.6 7,892

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 43 Macera Özel Efekt 6.8 180,084

Zirveye Tırmanış
2003 42 Komedi Oyuncu 5.2 23,379

Beşikten Mezara
2003 42 Aksiyon Özel Efekt 5.8 38,275
2002 41 Komedi Özel Efekt 3.3 19,827

Koruyucu
2001 40 Aksiyon Senarist 3.9 442
2001 Komedi Oyuncu 8.7 106,666
1996 35 Macera Oyuncu 6.5 13,221

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 48,198
1990 29 Komedi Oyuncu 7.1 18
1989 28 Komedi Oyuncu 6.3 3,402

Kötü Anne 2
1987 26 Aksiyon Oyuncu 4.8 626
1986 25 Suç Oyuncu 6.4 1,382

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 8,594

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,179
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018