Giriş Kayıt
Juan Gabriel Yacuzzi

Juan Gabriel Yacuzzi (37)


Oyuncu

Juan Gabriel Yacuzzi, 02 Eylül 1981 Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu.

Son Umut (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1981
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Juan Yacuzzi
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Umut
2006 25 Dram Oyuncu 7.9 430,054
2005 Komedi Oyuncu 7.7 1,139
2002 Komedi Oyuncu 5.8 254

Vahşi Güzel
1998 Müzikal Oyuncu 7.4 1,908
1995 Müzikal Oyuncu 6.3 402
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019