Giriş Kayıt
Jerzy Wójcik

Jerzy Wójcik (88)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Jerzy Wójcik, 12 Eylül 1930 Nowy Sacz, Malopolskie, Polonya doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman.

Küller Ve Elmaslar (1958), Meleklerin Joanna Anası (1961), Potop (1974), Faraon (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1930
Doğum Yeri: Nowy Sacz, Malopolskie, Polonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 57 Dram Görüntü Yönetmeni 8.5 43
1986 56 Kısa Metraj Çeşitli 7.3 54
1974 44 Macera Görüntü Yönetmeni 7.8 1,978
1969 39 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 82
1969 39 Savaş Görüntü Yönetmeni 6.7 144
1967 37 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 234
1966 36 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 1,487
1964 34 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 25
1961 31 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 153

Meleklerin Joanna Anası
1961 31 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 2,445
1958 28 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 800

Küller Ve Elmaslar
1958 28 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 9,261
1957 27 Dram Kameraman 7.9 5,934
1957 27 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 420
1952 22 Belgesel Kameraman 5.3 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019