Giriş Kayıt
Patrick Wymark

Patrick Wymark (50)


Oyuncu

Patrick Carl Cheeseman, 11 Temmuz 1920 Cleethorpes, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kartal Yuvası (1968), Şeytan'ın Çocukları (1971), Doppelgänger (1969), Korkunç Geceler (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Patrick Wymark, 20 Ekim 1970 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Patrick Carl Cheeseman
Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1920
Ölüm Tarihi: 20 Ekim 1970
Doğum Yeri: Cleethorpes, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytan'ın Çocukları
1971 Korku Oyuncu 6.4 3,906

Ölmeyen Kahraman
1970 50 Biyografi Oyuncu 6.9 4,272

Göklerde Vuruşanlar
1969 49 Aksiyon Oyuncu 7.0 18,721
1969 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 2,945

Kartal Yuvası
1968 48 Aksiyon Oyuncu 7.7 47,004

General Cadı Avcısı
1968 48 Dram Oyuncu 6.9 7,872

Yedi Kere Kadın
1967 47 Komedi Oyuncu 6.1 1,124
1966 46 Korku Oyuncu 6.0 613

Korkunç Geceler
1965 45 Korku Oyuncu 6.4 2,076

Tiksinti
1965 45 Dram Oyuncu 7.8 43,097

Londra Yanıyor
1965 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,771

Lanetli Çocuklar
1964 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 3,564
1963 43 Macera Oyuncu 7.6 271

Suç Altında
1960 40 Suç Oyuncu 7.0 1,020

Centilmenler Birliği
1960 40 Macera Oyuncu 7.5 3,269
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019