Giriş Kayıt
Michael Wylie

Michael Wylie


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Michael Wylie, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Californication (2007), Grimm (2011), Legion (2017), Agent Carter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael D. Wylie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.3 70,912

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.3 18,139
2015 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 65,599
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 5.0 706
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 32,270
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 3,803
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 6,443
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 101,563
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 5,527
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.3 162,846

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.4 51,085

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 310,758
2002 Korku Yapım Tasarımcısı 5.2 1,671

Bizim Kafe
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.2 12,638
1992 Sanat Bölümü 5.9 1,095
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019