Giriş Kayıt
Gayle Wurthner

Gayle Wurthner


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Gayle Wurthner, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 3,024
1988 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 400

Kazanma Arzusu
1986 Dram Sanat Bölümü 7.6 38,712
1986 Komedi Çeşitli 6.2 10,612

Korku Şovu
1982 Komedi Sanat Bölümü 6.9 36,359
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018