Giriş Kayıt
Tanya Wright

Tanya Wright


Oyuncu

Tanya Wright, oyuncu.

Takma İsmi: T
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 8.1 255,296

Ne Duruyorsun?
2012 Komedi Oyuncu 5.6 7,039
2008 Dram Oyuncu 7.9 219,193
2004 Komedi Oyuncu 7.1 1,257
2004 Dram Oyuncu 7.2 146
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 163,220
2001 Komedi Oyuncu 6.4 3,788
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,761
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,601

Cosby Ailesi
1984 Komedi Oyuncu 7.4 29,062
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019