Giriş Kayıt
Simon Wright

Simon Wright


Yapımcı

Simon Wright, yapımcı.

The Last of the Blonde Bombshells (2000), What Rats Won't Do (1998), (2011) The Borrowers (2011), (2003) Dr. Jekyll and Mr. Hyde (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yapımcı    
2012 Komedi Yapımcı 7.3 170
2011 Komedi Yapımcı 6.3 1,364
2009 Aksiyon Yapımcı 6.2 354
2007 Dram Yapımcı 5.8 327
2003 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.7 579
2000 Komedi Yapımcı 7.4 1,316
1999 Dram Yapımcı 5.4 92
1998 Komedi Yapımcı 6.4 621
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019