Giriş Kayıt
Richard A. Wright

Richard A. Wright (44)


Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Sanat Yönetmeni

Richard A. Wright, 21 Şubat 1975 Rochester, New York, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı, yapımcı, sanat yönetmeni.

Kaçak (2012), The Sitter (2011), Işın Kampı (2014), Vice Principals (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1975
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Wright
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 4,492

Karavan
2017 42 Macera Yapım Tasarımcısı 6.7 5,342
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 2,122
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.0 17,072
2015 40 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 19,039
2015 40 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 4,297

Hayallerimdeki Kadın
2014 39 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 6,564

Işın Kampı
2014 39 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Tasarımcısı
6.9 36,716

Yolların Prensi
2013 38 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 17,767

Kaçak
2012 37 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 156,826
2011 36 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 65,582
2011 36 Macera Yapım Tasarımcısı 6.0 856
2009 34 Macera Yapım Tasarımcısı 6.2 10,328

Küçük Çırak
2007 32 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 3,871
2007 32 Komedi Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.7 1,038

Kar Melekleri
2007 32 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 11,852
2004 29 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 8,014
2003 28 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 9,968
2000 25 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.4 7,216
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019