Giriş Kayıt
Ralph Wright

Ralph Wright (75)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen, Müzisyen

Ralph Wright, 17 Mayıs 1908 Grants Pass, Oregon, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen, müzisyen.

Orman Çocuğu (1967) yapımıyla biliniyor.

Ralph Wright, 31 Aralık 1983 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1908
Ölüm Tarihi: 31 Aralık 1983
Doğum Yeri: Grants Pass, Oregon, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Malefiz
2014 Aksiyon Senarist 7.0 295,724
1977 69 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.6 28,792
1971 63 Macera Senarist 7.1 30,161

Aristokediler
1970 62 Animasyon Senarist 7.1 79,308

Orman Çocuğu
1967 59 Animasyon Senarist 7.6 145,888
1966 58 Animasyon Senarist
Oyuncu
8.0 3,232
1962 54 Animasyon Senarist 6.9 1,491
1961 53 Aile Senarist 7.0 339
1960 Animasyon Senarist 7.1 7,429

Uyuyan Güzel
1959 51 Animasyon Senarist 7.3 118,415
1957 49 Macera Yönetmen
Senarist
Müzik
7.2 272

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 47 Animasyon Senarist 7.3 104,419
1954 Aksiyon Senarist 8.6 1,386
1953 45 Animasyon Senarist 7.3 107,799
1952 44 Aile Senarist 7.8 1,650
1946 38 Animasyon Senarist 7.3 9,871

Üç Kafadar
1944 36 Animasyon Senarist 6.5 10,236
1943 35 Animasyon Senarist 6.9 348
1942 34 Animasyon Senarist 7.3 113,215
1942 34 Animasyon Senarist 6.2 3,899
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018