Giriş Kayıt
Ralph Wright

Ralph Wright (75)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen, Müzisyen

Ralph Wright, 17 Mayıs 1908 Grants Pass, Oregon, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen, müzisyen.

Orman Çocuğu (1967) yapımıyla biliniyor.

Ralph Wright, 31 Aralık 1983 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1908
Ölüm Tarihi: 31 Aralık 1983
Doğum Yeri: Grants Pass, Oregon, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Malefiz
2014 Aksiyon Senarist 7.0 292,868
1977 69 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.6 28,397
1971 63 Macera Senarist 7.1 29,803

Aristokediler
1970 62 Animasyon Senarist 7.1 78,349

Orman Çocuğu
1967 59 Animasyon Senarist 7.6 144,315
1966 58 Animasyon Senarist
Oyuncu
8.0 2,564
1962 54 Animasyon Senarist 6.9 1,313
1961 53 Aile Senarist 7.0 286
1960 Animasyon Senarist 7.1 6,864

Uyuyan Güzel
1959 51 Animasyon Senarist 7.3 117,206
1957 49 Macera Yönetmen
Senarist
Müzik
7.3 228

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 47 Animasyon Senarist 7.3 102,975
1954 Aksiyon Senarist 8.6 1,362
1953 45 Animasyon Senarist 7.3 106,387
1952 44 Aile Senarist 7.8 1,307
1946 38 Animasyon Senarist 7.3 9,762

Üç Kafadar
1944 36 Animasyon Senarist 6.5 8,682
1943 35 Animasyon Senarist 6.9 277
1942 34 Animasyon Senarist 7.3 111,896
1942 34 Animasyon Senarist 6.3 3,006
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018