Giriş Kayıt
Ken Wright

Ken Wright


Animasyon

Ken Wright, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Animasyon 6.4 29,159
1994 Animasyon Animasyon 7.3 7,128

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon 5.9 23,185
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,780
1987 Animasyon Animasyon 7.1 780
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019