Giriş Kayıt
Angus Wright

Angus Wright (54)


Oyuncu

Angus Wright, 11 Kasım 1964 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

(2014) Malefiz (2014), (1995) Korsan (1995), (2014) Küçük Karmaşa (2014), (2001) Charlotte Gray (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1964
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 52 Aksiyon Oyuncu 7.8 459,159
2016 Komedi Oyuncu 8.1 2,382
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,371

Küçük Karmaşa
2014 50 Dram Oyuncu 6.5 17,526

Malefiz
2014 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 298,249

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 112,789
2013 49 Suç Oyuncu 6.8 331

Kapalı Devre
2013 49 Suç Oyuncu 6.2 20,141
2013 49 Suç Oyuncu 6.8 1,253

Savaşın Çocukları
2012 48 Dram Oyuncu 6.2 1,189

Demir Leydi
2011 47 Biyografi Oyuncu 6.4 94,607
2009 45 Suç Oyuncu 7.1 1,770

Banka İşi
2008 44 Suç Oyuncu 7.3 164,326
2007 Dram Oyuncu 7.4 4,449

Cennetin Krallığı
2005 41 Aksiyon Oyuncu 7.2 246,607
2003 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,054
2003 Komedi Oyuncu 8.6 44,253
2003 Dram Oyuncu 7.7 1,616
2002 38 Dram Oyuncu 7.2 10,686
2002 38 Suç Oyuncu 6.2 2,836
2001 37 Dram Oyuncu 6.4 9,934

Gerdanlık
2001 37 Dram Oyuncu 6.1 4,804
2001 Dram Oyuncu 7.7 2,530
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,375
1999 35 Biyografi Oyuncu 7.1 5,390

Korsan
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,743

İlk Şövalye
1995 31 Macera Oyuncu 5.9 62,432

Frankeştayn
1994 30 Dram Oyuncu 6.4 47,273
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019