Giriş Kayıt
Esther Wouda

Esther Wouda


Yapımcı, Senarist

Esther Wouda, yapımcı, senarist.

(2006) Don (2006), (2004) Bluebird (2004), (2007) Duska (2007), (2004) Meleğim (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Senarist 7.6 210

Yüksek Risk
2013 Dram 7.4 38,832
2013 Aile Çeşitli 6.7 227
2012 Aile Çeşitli 6.7 267
2010 Animasyon Senarist
Müzik
7.5 3,177
2007 Dram Yapımcı 6.7 591
2007 Komedi Yapımcı 6.5 481
2006 Dram Yapımcı 7.2 25,154

Meleğim
2004 Dram Yapımcı 6.4 532
2004 Macera Yapımcı
Çeşitli
5.7 289
2004 Dram Yapımcı 7.7 517
2001 Dram Çeşitli 7.1 472
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019