Giriş Kayıt
Annie Penn

Annie Penn


Oyuncu

Annie Penn, oyuncu.

Under Suspicion (1991), Hamlet (1996), Peter's Friends (1992), Kafka (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anne Wotton | Annie Wotton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Çeşitli 6.6 165,894

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Çeşitli 7.8 444,963

Müttefik
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 116,181

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 639,062

Danışman
2013 Suç Çeşitli 5.3 90,000

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 374,955

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 534,893
2012 Macera Oyuncu
Çeşitli
7.0 525,759

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.6 233,160

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 59,203

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.6 484,592

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 63,091

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Çeşitli 7.1 194,333

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Çeşitli 5.9 61,279

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Çeşitli 8.0 568,871

Yıldız Tozu
2007 Macera Çeşitli 7.7 233,567
2006 Dram Çeşitli    

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 360,830

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Çeşitli 8.3 1,147,913

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Çeşitli 7.9 461,879

Pür Neşe
2003 Komedi Çeşitli 6.6 4,661

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 466,100

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Çeşitli 7.6 539,420

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Çeşitli 4.9 30,429

Gladyatör
2000 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,158,734
1999 Dram Çeşitli 7.4 6,849
1999 Macera Çeşitli 6.3 7,000
1998 Dram Çeşitli 7.2 5,874

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Çeşitli 6.4 21,257
1996 Dram Çeşitli 7.8 33,406

Frankeştayn
1994 Dram Çeşitli 6.4 46,752

Yok Yere Yaygara
1993 Komedi Çeşitli 7.4 41,038
1992 Komedi Çeşitli 7.0 9,422
1991 Komedi Çeşitli 7.0 8,724
1991 Suç Çeşitli 6.5 2,977
1991 Dram Çeşitli    
1989 Aksiyon Çeşitli 7.7 25,864
1988 Komedi Çeşitli 7.0 8,349

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Çeşitli 7.5 11,227

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Çeşitli 7.8 102,494

Hamburger tepesi
1987 Dram Çeşitli 6.7 21,036

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Çeşitli 7.0 56,579
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018