Giriş Kayıt
Annie Penn

Annie Penn


Oyuncu

Annie Penn, oyuncu.

Under Suspicion (1991), G.B.H. (1991), Hamlet (1996), Peter's Friends (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anne Wotton | Annie Wotton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Çeşitli 6.6 168,599

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Çeşitli 7.8 452,448

Müttefik
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 118,783

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 647,523

Danışman
2013 Suç Çeşitli 5.3 90,559

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 377,742

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 538,537
2012 Macera Oyuncu
Çeşitli
7.0 528,441

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.6 234,608

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 59,625

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.6 487,447

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 63,376

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Çeşitli 7.1 195,421

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Çeşitli 5.9 61,688

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Çeşitli 8.0 572,397

Yıldız Tozu
2007 Macera Çeşitli 7.7 235,108
2006 Dram Çeşitli 7.5 542

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 363,296

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Çeşitli 8.3 1,157,626

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Çeşitli 7.9 469,434

Pür Neşe
2003 Komedi Çeşitli 6.6 4,719

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 473,505

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Çeşitli 7.6 548,639

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Çeşitli 4.9 30,729

Gladyatör
2000 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,171,344
1999 Dram Çeşitli 7.4 6,880
1999 Macera Çeşitli 6.3 7,064
1998 Dram Çeşitli 7.2 5,928

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Çeşitli 6.4 21,402
1996 Dram Çeşitli 7.8 33,577

Frankeştayn
1994 Dram Çeşitli 6.4 47,070

Yok Yere Yaygara
1993 Komedi Çeşitli 7.4 41,349
1992 Komedi Çeşitli 7.0 9,508
1991 Komedi Çeşitli 7.0 8,770
1991 Suç Çeşitli 6.5 3,011
1991 Dram Çeşitli 8.7 565
1989 Aksiyon Çeşitli 7.6 26,019
1988 Komedi Çeşitli 7.0 8,451

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Çeşitli 7.5 11,310

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Çeşitli 7.8 103,226

Hamburger tepesi
1987 Dram Çeşitli 6.7 21,159

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Çeşitli 7.0 57,106
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018