Giriş Kayıt
Matthew Wortman

Matthew Wortman


Yönetmen, Yapımcı, Kameraman

Matthew Wortman, yönetmen, yapımcı, kameraman.

The Calcium Kid (2004), Essex Boys (2000), The Heart of Me (2002), Lucky Break (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Tarihi Yapımcı
Yönetmen
7.3 39
2010 Belgesel Yönetmen 8.2 673
2004 Gerilim 0 6.6 1,199
2004 Komedi 0 5.6 4,387
2003 Belgesel Yönetmen 6.6 116
2002 Dram 0 6.6 2,199
2002 Komedi 0 6.2 1,412
2001 Komedi 0 6.2 2,063
2001 Komedi 0 6.8 1,298
2000 Suç 0 6.1 3,590
2000 Dram Yönetmen 5.1 948
1999 Dram 0 5.8 1,525
1990 Dram Kameraman 6.8 533
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019